Algemene voorwaarden

- Alle prijzen die vermeld staan bij de producten worden vermeld in euro's, zijn inclusief 9% BTW en exclusief de verpakkings- en verzendkosten.
- Verzendkosten: Te vinden onder de link PORTO Ze worden op de faktuur vermeld, die u na het bestellen zo snel mogelijk ontvangt.
- Boeken worden niet opengeslagen verstuurd.
- Wanneer u een bestelling plaatst, worden uw gegevens automatisch opgeslagen.
Uw gegevens worden alleen door ons gebruikt voor uw bestelling.
Wij zullen uw gegevens nooit misbruiken door deze aan anderen te verstrekken die hier niets mee te maken hebben. 
- Foto's op de site kunnen afwijkend zijn. Vooral de kleur. Op de foto kan een reflectie van licht te zien zijn.
- Alle genoemde bedragen en omschrijvingen zijn onder voorbehoud van fouten.
- Prijswijzigingen, wijzigingen in de Algemene Voorwaarden en drukfouten voorbehouden.
- Verkoper is niet aansprakelijk voor fouten in het door de klant aangeleverde bestelling dan wel in de door de klant verstrekte gegevens.
- Levering van alle artikelen geldt zolang de voorraad strekt.
- De boeken zijn tweedehands. De boeken verkeren in goede antiquarische staat. Naam op schutblad of stempels, worden doorgaans niet vermeld. Gebreken worden zoveel mogelijk aangegeven in de omschrijving. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.
- Indien het onduidelijk is hoe een boek er uit ziet, dan kan er een foto opgevraagd worden.
- In het ISBN nummer kan een fout ingeslopen zijn. Het wordt zonder streepjes of spaties weergegeven. Soms staat er "978 " voor.   

Bestelling: 
- Wanneer u een bestelling heeft geplaatst, krijgt u een bevestiging via het door u opgegeven e-mailadres. De boeken worden dan voor u gereserveerd. Mocht u deze bevestiging niet krijgen, stuurt u dan een mailtje naar h@zegelhofje.nl
- De uiteindelijke bestelling vindt plaats na onze opgave van de totale kosten.
- Het kan voorkomen dat in de online collectie verkochte titels staan. 

Verzending:
- Een bestelling wordt verstuurd nadat het totaalbedrag van uw bestelling op onze rekening is bijgeschreven. 
- Indien u de bestelling bevestigt, kunnen we de boeken alvast inpakken. Dit kan een dag in bezorging schelen.

- We streven ernaar om een bestelling binnen 3 werkdagen te verzenden, nadat uw betaling op onze rekening is bijgeschreven. Vaak is het dezelfde of de volgende dag.
- Alle bestellingen die wij ontvangen, worden aan u verzonden via PostNL of andere koeriersbedrijven. 
- Kleinere producten verzenden wij als brievenbuspost. 
- 't Zegelhofje zal nooit aansprakelijk gesteld kunnen worden indien PostNl of andere koeriersbedrijven later bezorgen dan de richtlijnen die zij geven voor wat betreft de bezorging. 
- 't Zegelhofje zal nooit aansprakelijk gesteld kunnen worden indien de bestelling die is afgeleverd bij PostNL-Post zoek raakt. We zullen wel navraag doen. 
De verzendcode van pakketten zullen na het opsturen gemaild worden aan de klant.
Van iedere zending wordt een foto gemaakt, zodat dit kan helpen bij het opsporen, mocht het niet aankomen.
- Indien u het risico niet wilt lopen dat uw bestelling zoek raakt, dan kunt u aangeven dat uw bestelling aangetekend verzonden moet worden.

Afhalen:
- Afhalen geschiedt enkel op afspraak.
- U kunt bij uw bestelling aangeven dat u uw bestelling wilt afhalen bij 't Zegelhofje. Dit kan op een markt of bij ons thuis. 

Retourneren:
- Bij de bestelling kunt u ervan uitgaan dat de boeken in goede antiquarische staat verkeren. Kleine defecten, naam op schutblad of stempels, worden doorgaans niet vermeld. Er bestaat de mogelijkheid dat er onverhoopt toch iets aan te merken is op het boek. Wanneer dit het geval is, vermelden we dit alsnog in de faktuur. Eventueel sturen we dan een foto mee. 
Wanneer u niet zeker bent van het boek, kunt u ons vragen een foto te mailen. Dit voorkomt teleurstellingen.
- Mocht het boek toch niet zijn wat u ervan verwacht dan kan na overleg het boek terug gestuurd worden. De verzendkosten zijn dan voor de klant. Wel dient dit binnen twee dagen te gebeuren. 
- Indien onverhoopt toch een verborgen gebrek wordt geconstateerd en het boek daarom niet aan uw verwachting voldoet wordt de koopovereenkomst ontbonden. Neem daarover direct na ontvangst contact met ons op. Dan kan, na overleg, de bestelling worden teruggestuurd. Het betaalde bedrag wordt teruggestort op uw rekening. 
- Indien u de retourzending niet vooraf aan 't Zegelhofje meldt, dan zijn wij niet verplicht om uw retourzending in behandeling te nemen.
- Wanneer het vermoeden bestaat dat de boeken (gedeeltelijk) zijn gebruikt dan wel beschadigd zijn, zijn wij niet verplicht om uw betaling terug te storten.
- Bij retourzendingen zonder betaalde verzendkosten, zijn wij niet verplicht om uw retourzending aan te nemen.
- Indien alles correct is, stort 't Zegelhofje binnen 5 werkdagen uw betaling (excl. porto of totaal) retour op uw rekening.
- Adresgegevens van 't Zegelhofje voor het retourneren zullen u worden gemaild.

Disclaimer:
- 't Zegelhofje garandeert dat uw persoonlijke gegevens vertrouwelijk worden behandeld en niet ter beschikking worden gesteld aan derden. Klantengegevens worden verwijderd, indien deze 2 jaar lang niets besteld heeft, of er niets besteld is.
- 't Zegelhofje is niet aansprakelijk voor enige schade die door het gebruik van de webshop wordt geleden.
- 't Zegelhofje biedt tweedehands- en antiquarische boeken en strips te koop aan. Ondanks zorgvuldig beheer van de inhoud van deze webshop kan het voorkomen dat er onjuistheden of onvolledigheden voorkomen.
- De communicatie tussen klant en 't Zegelhofje verloopt bij voorkeur via e-mail.