Inloggen

Om te kunnen bestellen hoeft u niet geregistreerd te zijn. Wilt u uw telefoonnummer niet doorgeven, kunt u een aantal nullen invoeren.
Bent u van plan vaker een bestelling te plaatsen, is registratie wel gemakkelijker. U hoeft dan  niet alle gegevens weer in te vullen. Komt uw land niet voor in de keuzes, kunt u ook de bestelling via mail plaatsen.

Bestelling plaatsen

Klik op het boek dat u wilt bestellen. Op de pagina van de beschrijving van het boek vindt u een hokje met Bestellen. Hier klikt u op. U kunt het boek ook bestellen zonder eerst op de foto te klikken.
Wilt u nog meer boeken bestellen, klikt u op "verder winkelen".
Houdt u het hierbij, klikt u op "Bestellen".
Voordat u bestelt, kunt u de algemene voorwaarden lezen.
Klik op winkelwagen. Van hier uit kunt u nog verder winkelen of bestellen.
U kunt direct bestellen, dan hoeft u zich niet te registreren, registreren of indien u zich al geregistreerd heeft, kunt u uw e-mail adres en wachtwoord invullen.
De rest spreekt voor zich.
U ontvangt een reserveringsbevestiging en later ontvangt u een definitieve bevestiging als faktuur. De verzendkosten staan hierbij vermeld. Bij pakketpost heeft u de mogelijkheid om de order naar een servicepunt te laten sturen.
Controleer uw bestelling goed.
Mocht er onverhoopt een fout in uw bestelling zitten dan dient u dit direct per e-mail of via het contactformulier te vermelden.

Bevestiging

Zijn alle gegevens juist en u gaat akkoord, stuur dan een bevestiging aan h@zegelhofje.nl  Hierna verpakken wij het boek en ligt deze klaar voor verzending.

Betalingen

Betalingen via vooruitbetaling van de bank. Haalt u het boek op, dan betaalt u contant.

Verzendingen:

De boeken worden verstuurd binnen drie werkdagen nadat er betaald is. Meestal is het eerder. Mocht het later worden dan zullen we dat aan u doorgeven.
Het is mogelijk om de boeken na overleg op een bepaalde dag te versturen.