Zoekadvies:

Hoe beter de zoekopdracht, des te beter het resultaat. 

Wat aandacht vraagt, is het zoeken op auteur of illustrator.

Op auteur,
bv Jan Terlouw: Terlouw, Jan - Terlouw – Terlouw,  of een gedeelte van de naam zonder komma.     Zoeken op Jan Terlouw lukt helaas niet.
bv Jaap ter Haar: Wanneer je Haar intypt, krijg je alles waar haar in staat. Beter: Haar,  Nog beter: Haar, j
Op 2 filters,
bv Sprookjes van een bepaalde uitgever. Dan eerst zoeken op uitgever, bv Elmar, dan krijg je alle boeken van Elmar. Vervolgens een categorie kiezen, Sprookjes, Feestdagen, klikken op blauw vlak met zoeken en krijg je de sprookjes van uitgeverij Elmar. Zo kun je allerlei combinaties maken. Voorwaarde is dat je de categorie als tweede kiest.

Het ISBN wordt vermeld als bv 9026102011 of 9789020674293. Hier kan ook op gezocht worden.
Om te zoeken op AVI, tikt u in: AVI1, AVI2, AVI3, etc 
Om te zoeken op leeftijd, tikt u in: 6+, 6+8, 6+9 (= 6jaar en ouder, van 6 tot 8 jaar, etc) Bij bv 6+ krijg je ook de leeftijd 16+ 
Ook zijn boeken te zoeken op: paardenverhalen, dierenverhalen, padvinders, prentenboek, voorleesboek, voetbal, historie, esoterie, ankertjes, alternatief, informatief, oorlog, yoga, (para) psychologie, zienswijze, psychologie etc. 
Engelstalig, Duitstalig, Franstalig, Friestalig, Gronings, Limburgs, Latijn

Zoekt u een boek, die niet op de site staat:

Mail u ons: h@zegelhofje.nl
Misschien hebben we het wel gewoon in onze andere voorraad.
We kunnen het boek ook een jaarlang vrijblijvend op onze zoeklijst zetten. Dit staat in onze eigen database en komt niet op de site te staan.
Van onze kant zijn we ook vrij bepaalde boeken niet op de zoeklijst te zetten. Dit zijn boeken die we doorgaans niet inkopen. De kans voor ons om deze boeken te vinden, schatten we dan ook niet hoog in.